Delta Dunării va beneficia de 1 miliard de euro din fondurile europene

Premierul a anunțat “un proiect special pentru ceea ce consider una dintre cele mai mari comori, nu doar ale României, ci a lumii, Delta Dunării”.

“Probabil că știți, pentru că vin de la o întâlnire cu comisarul european pe politici regionale, doamna Crețu, că, în alocarea bugetară 2014-2020 pentru România, un miliard de euro este prevăzut pentru zona Deltei Dunării. Să dea Dumnezeu ca toți cei care sunt beneficiari, publici și privați, să cheltuie acel miliard de euro pentru dezvoltarea infrastructurii, pentru păstrarea biodiversității și dezvoltarea turismului în Delta Dunării”, a declarat premierul Ponta, citat de Agerpes.

delta dunarii

Peste 30.000 de vizitatori sunt așteptați la Romexpo, la ediția de primăvară a târgului, care se desfășoară în perioada 12-15 martie.

La cea de a 33-a ediție a Târgului de Turism al României participă peste 280 de firme care expun pe o suprafață de 11.700 metri pătrați. Circa o treime din firmele prezente sunt din străinătate, reprezentând 14 țări, printre care Bulgaria, Croația, Grecia, Israel, Italia, Republica Moldova, Polonia, Serbia, Turcia, Ungaria.

Sursa: Realitatea.net

loading...