Reacția lui Călin Goia când a aflat pe ce poziție va cânta la Eurovision


Intră acum și în grupul de

Producătorii concursului Eurovision 2015 au stabilit, luni, ordinea de intrare a pieselor în competiţie. Trupa Voltaj, reprezentanta României, va intra pe poziţia a 15-a în prima semifinală a Eurovision Song Contest, care va avea loc la Viena, pe 19 mai.

Se pare că ordinea în care vor intra pe scenă i-a bucurat pe cei de la Voltaj. Călin Goia susține că, din punctul lui de vedere, e o poziție foarte bună.

Voltaj

„Am primit veste cu bucurie. Eu zic că e foarte bine. La Craiova, am fost primii, dar nu ne-a convenit deloc poziţia asta pe care ne-au dat-o cei de la televiziunea română, dar mă rog, am respectat decizia asta. E mai greu să porneşti un spectacol, decât să fii la finalul acestui spectacol.

Eu cred că cel mai bine este să fii în partea a doua a spectacolului, nici la final, dar în niciun caz nu cred că e bine să fii la început. Mi-ar fi convenit mai mult să fim antepenultimii, dar e bine şi penultimii. Cred că în momentul în care eşti la penultimul, rişti să mai pierzi din atenţia celor care se uită la show. Lucrurile sunt discutabile, dar e foarte bine că nu suntem la început,” a declarat Călin Goia pentru Antena Stars, la „Star Magazin”.

Sursa: Libertatea.ro

 


Intră acum și în grupul de