Programul „Rabla“ demarează: persoanele fizice îşi pot rezerva de luni tichetele la un dealer autorizat

Programul „Rabla 2015“ pentru persoane fizice începe luni, dată de la care doritorii se pot înscrie la un dealer autorizat pentru a-şi rezerva tichetul de 6.500 de lei pe care îl primesc pentru a achiziţiona o maşină nouă la casarea unei mai vechi de opt ani.

Cei care doresc să beneficieze de programul „Rabla“ în acest an se pot înscrie de luni la unul din producătorii sau dealerii auto validaţi în program, a căror listă va putea fi consultată pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), potrivit reprezentanţilor Ministerului Mediului.

rabla

 

Cei înscrişi vor beneficia de un tichet de 6.500 de lei în schimbul casării maşinii mai vechi de opt ani pe care o au la unul dintre colectorii autorizaţi de Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului (ANPM). Ei vor beneficia de reducerea de 6.500 de lei la achiziţionarea maşinii noi de la producătorul la care s-au înscris.

Totodată, beneficiarii pot ceda prima de casare în favoarea altor persoane care doresc să îşi cumpere o maşină nouă.   În cadrul programului „Rabla 2015“, cu o valoare totală de 200 de milioane de lei, a fost alocat un număr de 20.000 de tichete pentru persoane fizice şi 5.000 de tichete pentru persoane juridice si instituţii publice.

Sursa: Adevărul.ro

loading...