Ponta: În prezent nu există Opoziție

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că în prezent nu există Opoziție în România. Totodată, premierul a precizat că după instalarea lui Klaus Iohannis s-a intrat într-o normalitate politică privind relația președinte-premier.

“După instalarea la Cotroceni a președintelui Klaus Iohannis am intrat într-o normalitate politică – nu suntem întotdeauna de acord, dar putem să discutăm, să găsim lucruri comune, să nu ne dăm în cap sau să ne criticăm doar pentru că suntem din alt partid.

victor ponta 4

Dar realitatea este că în acest moment nu există Opoziție, nu există o alternativă la Guvernul actual și mi-e teamă că vom asista doar la un șir lung de scandaluri tipice anilor trecuți. Iar la ceartă și scandal nu o să răspund”, a spus Ponta într-un interviu acordat Agerpres.

“Prin Opoziție eu înțeleg o alternativă. Există Opoziție în sensul că cineva ne ceartă tot timpul, dar nu există o alternativă. Există, e bun sau e rău, Guvernul Ponta, în partea cealaltă nu există nimic.

Deci, care sunt lucrurile pentru care alternativa militează? Ce vreți voi să faceți cu Constituția? Nu mai vreți să o modificăm! Ce vreți să faceți cu TVA-ul? Nu mai vrem să-l reducem dacă l-ați redus voi, dacă nu-l reduceați voiam noi! Adică, asta e, de fapt, situația politică actuală și de asta la moțiune îmi e teamă că n-o să vorbim, pentru că nu există o alternativă la Guvernul actual”, a adăugat primul ministru.

Sursa: Cotidianul.ro

loading...