Acasă National Dragnea vrea pensii pentru parlamentari după modelul celor din Parlamentul European

Dragnea vrea pensii pentru parlamentari după modelul celor din Parlamentul European


Intră acum și în grupul de

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că decizia coaliţiei de guvernare este ca proiectul privind pensiile parlamentarilor să fie retrimis la comisii, urmând ca legea finală să aibă o formă foarte apropiată până la „identitate cu modelul de la Parlamentul European”, scrie Gândul.info.

liviu dragnea



După ce preşedintele Klaus Iohannis a retrimis la reexaminare legea referitoare la pensiile speciale ale parlamentarilor, Liviu Dragnea a precizat că în şedinţa coaliţiei de guvernare s-a decis ca legea să fie retrimisă la comisii pentru dezbateri.

”Decizia noastră politică este ca proiectul să fie retrimis la comisie, în plen să ajungă într-o formă convenită politic şi cu colegii de la PNL. Trebuie să aibă o formă foarte apropiată poate până la identitate cu modelul de la Parlamentul European”, a declarat Liviu Dragnea. Liderul PSD a adăugat că nu i se pare corect să beneficieze de bonificaţie şi parlamentarii care nu au un mandat de patru ani.

La 10 iulie, preşedintele Klaus Iohannis a retrimis Legislativului pentru reexaminare prevederea din Statutului deputaţilor şi senatorilor referitoare la acordarea unei „indemnizaţii pentru limita de vârstă” a actualilor şi foştilor parlamentari, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version