Tragedia din „Colectiv”: Numărul persoanelor decedate a ajuns la 32


Intră acum și în grupul de

Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedia petrecută în Clubul „Colectiv” din Capitală a ajuns la 32, după ce o altă tânără, în vârstă de 28 de ani, rănită în incendiu a murit, marţi, la Spitalul „Sfântul Pantelimon”.

lumanari (3)

Tânăra avea arsuri grave pe căile respiratorii şi pe cel puțin 50% din suprafaţa corpului.

Cei trei acţionari ai Clubului Colectiv, unde a izbucnit vineri seară incendiul care a omorât 32 de oameni, au fost reținuți.

Ceea ce urma să fie un eveniment de lansare a albumului trupei Goodbye to Gravity s-a transformat într-o tragedie, după ce focurile de artificii au aprins tavanul şi pereţii antifonaţi cu burete ai Clubului Colectiv. În câteva minute zeci de oameni şi-au pierdut viaţa, iar aproape 200 au fost răniţi.

În momentul când tavanul a luat foc, cele aproximativ 250 de persoane din club au fost cuprinse de panică şi s-au îmbulzit spre ieşire, creând o busculadă, deoarece doar una dintre uşile de la intrare s-a deschis de la începutul incendiului. Ulterior, şi cea de-a doua uşă a fost deschisă, lumea a năvălit afară, dar deja erau pe podea multe persoane care aveau arsuri sau se aflau în stop cardio-respirator.


Intră acum și în grupul de