Tragedia „Colectiv”: Numărul victimelor a ajuns la 48


Intră acum și în grupul de

Cel mai recent bilanț al tragediei de la clubul Colectiv  arată că numărul victimelor a urcat la 48, după ce unul dintre răniții transferați în străinătate a decedat marţi dimineață.

Potrivit digi24.ro, este vorba despre un tânar rănit grav în incendiul din clubul Colectiv, care fusese transferat săptămâna trecută la un spital din Marea Britanie.

În cursul zilei de luni, bilanțul tragediei urcase la 47 de morți, după ce jurnalista Teodora Maftei a murit la o clinică din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută, iar luni seara și-a pierdut viața un tânăr din Brașov, care lucra ca fotograf pentru o publicație online de muzica rock.

lumanari (4)

13 persoane au decedat weekend-ul trecut, atât în spitalele din Capitală, cât și în străinătate. Cei care și-au pierdut viața în ultimele zile sufereau de insuficiență organică sistemică.

Marți dimineață, numărul pacienților internați după tragedie era de 76, 14 dintre aceștia fiind în stare critică, iar 7 în stare gravă. Ceilalți 52 de pacienți erau stabili, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de