Acasă National Bilanţul tragediei din „Colectiv” a ajuns la 53 de morţi

Bilanţul tragediei din „Colectiv” a ajuns la 53 de morţi


Intră acum și în grupul de

Numărul victimelor  în urma tragediei petrecută în clubul „Colectiv” din Capitală a ajuns, joi, la 53.

Miercuri seară a murit Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, care a fost rănit în incendiu.  El a fost transportat, miercuri, cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat într-un spital din Franţa.

Potrivit digi24.ro, Alex Pascu  și-a pierdut viața după ce a aterizat pe aeroportul din Franța. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit dinainte să aterizeze pe aeroport, iar în cele din urmă medicii nu au mai putut să facă nimic ca să îl salveze. Medicii l-au resuscitat pe Alex Pascu pentru 45 de minute.

lumanari (3)

Alte două persoane internate la spitalul Floreasca, un bărbat și o femeie, au murit miercuri noapte.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 27 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 53.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 36 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa, potrivit Gândul.info.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version