Inspectorii ANAF vor controla localurile care organizează petreceri de Revelion


Intră acum și în grupul de

ANAF a anunțat că va verifica localurile care organizează petreceri de Revelion.

”După finalizarea primei etape a operațiunii ”Cristal” și până la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative și materiale implicate în verificare centrelor engros din toată țara să fie relocate în cadrul unei noi operațiuni denumită ”Revelion 2016”.

Astfel, în intervalul 31 decembrie 2015- 5 ianuarie 2016, inspectorii antifraudă vor controla, la nivelul întregii țări, localurile care organizează petreceri de Revelion”, se arată într-un comunicat al instituției.

Revelion 2013

Sursa citată precizează că în cadrul acestei operațiuni se urmărește modul în care operatorii economici au întregistrat sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, precum și încasările din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.

”Acțiunea se bazează pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numărul pachetelor oferite de vânzare, cuantumul aprovizionărilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-au alcătuit profilul de risc și eșantionul de verificat”, se mai menționează în comunicatul ANAF. (I.L)

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de