Balan: „Cand se vorbea pe toate ecranele de Pastele in Bucovina eram foarte mandri. Trebuie continuate eforturile in directia aceasta”


Intră acum și în grupul de

balan 1-2013

Ioan Balan, deputat, presedintele Organizatiei Municipale Suceava a PDL:

„Nu putem face politica in Saptamana Mare si sa vorbim de rau. Sa vorbim de bine, dar cum sa vorbim de bine de ce face PSD. Deci ramane sa nu vorbim deloc.

Vom vorbi de turism. Suntem intr-o zona binecuvantata, dublata de o guvernare buna in perioada 2008-2012 cand turismul a fost sustinut de PDL si Gheorghe Flutur. Pastele in Bucovina e un proiect reusit al presedintelui Flutur. Actualmente proiectul acesta nu mai continua cu aceeasi determinare, dar măcar continua.

Cand se vorbea pe toate ecranele de Pastele in Bucovina eram foarte mandri. Trebuie continuate eforturile in directia aceasta. Trebuie sa discutam despre reabilitarea manastirilor si de infrastructura modernizata de drumuri care duc la manastiri.

Atentia romanilor e pentru Bucovina in aceasta perioada. E o obligatie pentru noi sa ne batem in continuare. Faptul ca motoarele sunt turate la relanti acum, ne obliga sa o facem noi. Vrem ca din 2016 sa reluam lucrurile macar de acolo de unde le-am lasat.”


Intră acum și în grupul de