Acasă Politica Orest Onofrei: PSD tine USL in viata pentru ca vrea sa ii...

Orest Onofrei: PSD tine USL in viata pentru ca vrea sa ii incaseze pensia


Intră acum și în grupul de

onofrei 1-2013Orest Onofrei, prim-vicepresedintele PDL Suceava, candidat la alegerile eurparlamentare:

„Temele curente si scandalurile cotidiene ocupa agenda publica. Se incearca securizarea votului in ura. Cine e mai slab decat celalalt si are mai putine greseli decat celalalt pierde. Sloganul nostru <<Europa in fiecare casa>> inseamna de fapt bunastare in fiecare casa. Cand ne-am integrat, am sperat la asta. Inseamna de fapt prosperitate. Pentru asta e important PE si cine merge acolo ca sa reprezinte interesele tarii in Europa.



Noi speram ca reprezentantul sucevean in PE sa fie reprezentantul intregului judet acolo. Indiferent de culoarea politica a oamenilor e foarte important sa voteze un sucevean. Eu mi-am propus sa initiez si sa fac demersurile necesare ca Europa sa ajunga in fiecare casa a bucovinenilor. Dorim sa ii aducem acasa pe sucevenii plecati, dar acum e important ca romanii nostri de acolo sa se simta europeni si reprezentati corect in PE.

Mi-ar placea sa existe aprobat un program special de dezvoltare a intregii zone de Est a UE pentru ca in contextul geo-politic actual infrastructura e extrem de importanta. Noi din Bucovina nu putem ajunge repede la Bucuresti, dar sa ajungem la Bruxelles. Pentru zona asta trebuie folosit ceea ce politica agricola faciliteaza si anume consolidarea fermelor pe agricultura biologica si ecologica. Zonele agricole traiesc doar din agricultura si trebuie constientizat ca mai bine de zeci de ani localitati din Romania sunt supuse unui boicot adminstrativ prin transformarea comunelor in oras prin schimbarea placutelor de la intrare. E important sa revedem acest lucru. Sper ca in PE sa putem face ceva in acest sens ca sa schimbam modul de obtinere a fondurilor europene.

Pe vremea lui Flutur, Bucovina a fost promovata cum nu a fost promovata nici pe vremea austriecilor. Acum, epigonii lui Flutur incearca cum nu se pricep ei sa promoveze Bucovina. Uneori transforma Bucovina in balci. Pastele in Bucovina si Hora Bucovinei au fost mutilate de cei care conduc judetul. Acum la hora ni se propune sa mergem sa vedem niste oameni care isi dau foc. Ce legatura au niste cascadori care doresc sa isi dea foc pentru gloria lor?Daca nu poti face ceva mai bun, lasa lucrurile asa cum sunt ele. Am aflat din afisele PSD ca Stefan cel mare e PSD-ist.

PSD tine USL in viata pentru ca vrea sa ii incaseze pensia.

  E de un ridicol iesit din comun sa il duci pe Stefan cel Mare la mall. Urmeaza Suleiman Pasa la Bazar si Napoleaon la Careffour si Cuza la protectia consumatorilor. Pe Tepes ar trebui dus la CJ.

Rugaminte mare la Catalin Nechifor: sa nu isi bata joc de Bucovina si de bucovineni. Cred ca ar trebui ca bucovinenii cu bun simt sa incetam acest mod de a ne bate joc de noi pentru ca rade lumea de noi si Stefan se rasuceste in mormant cand afla unde a ajuns. E un semnal de alarma.”


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version