Balan: PSD vrea sa foloseasca soseaua de centura a Sucevei pentru propaganda electorala


Intră acum și în grupul de

ioan balan 3

Preşedintele PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, marţi, că PSD vrea să folosească şoseaua de centură a municipiului Suceava pentru propagandă electorală pentru că ar intenţiona să deschidă un prim tronson în campania electorală în prezenţa premierului Victor Ponta.

Bălan a spus într-o conferinţă de presă că PSD are în intenţie să inaugureze o parte a şoselei de centură în prezenţa premierului Victor Ponta în campania electorală deşi această lucrare trebuia finalizată în totalitate în noiembrie anul trecut.

Liderul PDL a spus că această situaţie este similară cu cea de la inundaţiile din Teleorman unde apa nu a fost scoasă pentru ca premierul Victor Ponta să vină şi să se plimbe cu barca trasă de pompieri.

„Au lăsat apa ca să prindă premierul când se întoarce din vacanţă”, a spus Bălan.

El şi-a exprimat speranţa că PSD nu va acţiona ca în acea situaţie şi că şoseaua de centură nu a fost terminată la timp şi integral doar pentru a fi folosită ca temă de campanie electorală.

Ioan Bălan a mai declarat că judeţul Suceava este „îngheţat” în tot ceea ce înseamnă dezvoltare şi că totul este gândit prin prisma votului.

„Totul este gândit electoral. Sper ca odată cu încheierea campaniei electorale măcar un tronson din centură să fie dat în folosinţă şi poate vom avea în timp scurt întreaga centură funcţională”, a conchis Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de