Acasă Politica Premierul Victor Ponta, prezentat la mitingul de la Dumbrăveni drept viitorul candidat...

Premierul Victor Ponta, prezentat la mitingul de la Dumbrăveni drept viitorul candidat la Preşedinţia României


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a fost prezentat, vineri, la mitingul Alianţei PSD-UNPR-PC organizat în comuna Dumbrăveni, ca viitorul candidat la Preşedinţia României.

Secretarul general al PSD, deputatul Andrei Dolineaschi, a spus în faţa miilor de participanţi din Suceava şi Botoşani de la acest miting electoral, că Moldova îl va vota pe Victor Ponta preşedinte.



POnta miting Dumbraveni

La miting a fost prezent şi primarul liberal al comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, care a arătat că chiar dacă au convingeri politice diferite, important este că în comuna sa a venit premierul Victor Ponta, despre care a spus că este un premier „enervant de tânăr”.

Premierul Victor Ponta a arătat, la rândul său, că Ioan Pavăl este un primar „enervant” de gospodar şi l-a felicitat pe acesta arătând că va fi acordat sprijin pentru grădiniţa pe care această comună vrea să o amenajeze.

 

Ponta a mai arătat că dacă până în 2012 în judeţele Suceava şi Botoşani „stăpâneau fluturii portocalii”, acum situaţia s-a schimbat şi că se face treabă.

„În 2012 am promis că vom face dreptate până la capăt şi vom face până la capăt şi în 25 mai şi în noiembrie”, a mai declarat liderul PSD.

El a subliniat că are un singur duşman, Traian Băsescu, cu care nu se poate împăca, arătând că dacă s-a mai certat cu alţii, cu aceştia se poate împăca, sau le cere iertare.

„Pe el, în noiembrie, îl vom trimite acolo unde îi e locul”, a spus Ponta, adăugând că „noi mergem la Preşedinţie”, iar participanţii au completat „Băsescu la puşcărie!”

Deşi în timpul mitingului electoral a început să plouă, oamenii au rămas să asculte discursurile liderilor Alianţei PSD-UNPR-PC, iar ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, chiar a subliniat că el, ca ministru, se bucură atunci când plouă.

 

Şi preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a arătat că ploaia înseamnă bogăţie.

„Dacă plouă în mai, mănânci mălai”, a spus Nechifor.

La mitingul de la Dumbrăveni, preşedintele PSD, Victor Ponta, a primit un drapel roşu cu stema Moldovei ca semn că Moldova îl doreşte pe Ponta la Preşedinţia României.

 

De remarcat este că sloganul „USL Trăieşte” pentru care PSD a fost obligat de Birourile Electorale Judeţene din mai multe judeţe să dea jos afişajul electoral ce conţine sintagma USL, a fost transformat la Dumbrăveni doar în „Trăieşte”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version