Acasă Politica Liderul PDL Suceava, Ioan Balan despre vizita lui Ponta in Suceava: Nimic...

Liderul PDL Suceava, Ioan Balan despre vizita lui Ponta in Suceava: Nimic rezolvat, doar venit, văzut, pupat


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, luni, că vizita de vineri a premierului Victor Ponta nu a adus nimic nou şi consideră că aceasta a venit doar pentru a face noi promisiuni sucevenilor care vor rămâne înscrise pe aceeaşi listă de promisiuni neonorate ca şi până acum.

ioan balan 3



„Ca o concluzie, vizita prim ministrului Victor Ponta se rezumă la nimic rezolvat, doar venit, văzut, pupat”, a spus Bălan.

Liderul democrat liberal a explicat că, din păcate, la drumul Suceava-Botoşani, lucrările pot fi întrerupte din cauză că, aşa cum spune constructorul, nu a fost plătit pentru ceea ce a lucrat, situaţie care este similară şi la Aeroportul Suceava unde Consiliul Judeţean a fost nevoit să facă împrumut pentru a plăti lucrări.

„În perioada guvernării judeţene PDL vizitele prim ministrului sau ale miniştrilor erau făcute pentru semnarea unui contract de finanţare a unui proiect sau pentru inaugurarea unor investiţii”, a spus deputatul PDL.

Ioan Bălan consideră însă că vizita a avut un caracter strict electoral pentru ca liderul PSD să facă noi promisiuni sucevenilor.

„Putem admite că vizita a fost strict electorală şi se înscrie în lungul şir de promisiuni electorale făcute de Victor Ponta şi care nu-şi găsesc niciodată finalitatea”, a adăugat preşedintele PDL Suceava.

El a subliniat că Victor Ponta a evitat să inspecteze şantierul şoselei de centură a Sucevei pentru că este una dintre promisiunile neonorate, după doi ani de când a promis că această investiţie va fi finanţată şi finalizată.

„În schimb, ne bucurăm că ministrul Sănătăţii a elogiat unul dintre proiectele bine făcute de administraţia Flutur: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava”, a mai declarat Ioan Bălan.

Liderul democrat liberal a adăugat că la doi ani de când PSD a preluat puterea la nivel judeţean şi la nivel guvernamental judeţul Suceava este blocat, iar principalele proiecte care pot aduce dezvoltare sunt îngheţate.

„Acum sucevenii pot înţelege mai bine sloganul lui Gheorghe Flutur din 2012: Da, se vede diferenţa!”, a conchis Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version