Baisanu: „Romania arata exact ca banerele PSD in momentul de fata. Mazgalite si cu minciuni pe ele”


Intră acum și în grupul de

alexandru baisanu

Alexandru Baisanu, deputat, liderul PNL Suceava:

„Speram ca directorii de scoli, presedintii de CJ, parlamentarii sa gaseasca o solutie pentru a nu mai terfeli imaginea bisericii si a invatamantului romanesc. Metehnele comuniste ale PSD continua la Suceava si presedintele CJ, senatorul Dontu si dr.Bradatan care nu va ajunge nici in caz de cosmar europarlamenatar, intra intr-o scoala din Suceava si face campanie. Nu cred ca dlui Bradatan i-ar placea sa vina politicieni in spital si sa faca politica cu bolnavii.

Ii transmit dlui Dontu ca e tarziu pentru domnia sa sa mai mearga la scoala acum. E tarziu de tot. Lui Pufi ce sa ii transmit? Merg pe ideea ca Nechifor, luat de val, si sprijinit de PNL a ajuns presedinte al CJ. Ii spun presedintelui CJ care speram ca va fi un dulau in respectarea democratiei sa nu faca ce au facut comunistii. Le spun clar celor din PSD: jos labele de pe invatamantul sucevean. Ca profesor ma simt jignit, ca parinte ma simt umilit. Faceti campanie in mod civilizat. Romania arata exact ca bannerele PSD in momentul de fata. Mazgalite si cu minciuni pe ele.

Au incalcat legislatia folosind imaginea domnitorilor, a bisericilor. Am demonstrat clar ca e o magarie de campanie si acum au dat cu bidineaua manjind banerele. E jenant si penibil ce faceti, dragi PSD-isti. Evis traieste? Cine traieste? Mos Craciun? Asavreti sa conduceti Romania? Va inselati.

Ii cer dlui Bradatan sa nu mai intre in vreo scoala pentru politica si sa isi vada de bolnavi. Are functie mare la spital si cred ca are treaba acolo suficienta. Dlui Dontu ii cer sa nu vina in Suceava sa prosteasca oamenii si sa ramana in colegiul lui acolo la Falticeni. Cer inspectorului general al ISJ si voi face o interpelare la minister pentru demiterea directorului de la Scoala 6 din Suceava.

A fost ieri Conchita Wurst a PSD, acel Valeriu Zgonea, pe la Suceava. Problema lui era ca Antonescu nu se poate trezi dimineata. Decat sa stai treaza si sa furi Romania 24 din 24, mai bine te duci sa te culci, dle Zgonea, si ai face mai mult bine tarii astea. Rareori am vazut un sef al Camerei atat de tupeist, dar atat de sarac intelectual. El a facut scoala la seral si facultatea din 4 in 4 ani. E trist ca Romania incape pe mana unor oameni de acest fel.

E penibil sa vezi oameni de felul asta care lasa in urma doar praf si ura. Nu mai putem gira un astfel de mod de a face politica. Sa mearga Zgonea pe la Dragnea in judet acolo unde moare cateaua in lant, si sa mestece cele cinci cuvinte care le stie si le repeta non-stop. Ma gandeam ca Zgonea a venit sa rezolve problema cu padurea. Ca va prezenta un proiect de lege pentru salvarea bucovinenilor care sunt terminati economic de Egger si Schweighofer. Nu a facut asta nu a facut asta pentru ca pe vremea premierului Nastase cele doua firme au primit dreptul de a taia in nestire si cu preturi preferentiale. Probabil ca la plecare Zgonea a plecat cu 2 placi de OSB si o lada de rumegus pentru a mai schimba ce are. Ca si talajul trebuie schimbat din cand in cand. SC-urile care exploateaza padurile au mai multi angajati decat Schweighofer si Egger. Si nu exploateaza nici macar o treime din ce exploateaza Schweighofer.”


Intră acum și în grupul de