Baisanu despre vizita presedintelui Camerei Deputatilor in Suceava: A venit Conchita Wurst de la PSD


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, l-a comparat, miercuri, pe preşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Valeriu Zgonea, cu fostul preşedinte al acestei Camere, Roberta Anastase de la PDL şi a apreciat că Zgonea poate fi „Conchita Wurst” de la PSD.

„A fost ieri Conchita Wurst a PSD, acel Valeriu Zgonea, pe la Suceava. Problema lui era că Antonescu nu se poate trezi dimineaţa. Decât să stai treaz şi să furi România 24 de ore din 24, mai bine te duci să te culci, domnule Zgonea. Ai face mai mult bine ţării”, a spus Băişanu.

baisanu 1

El a arătat că Valeriu Zgonea nu l-a putut ataca pe preşedintele PNL, Crin Antonescu decât cu o invenţie, că acesta ar dormi mult, dar că pe de altă parte, acest atac dovedeşte că liderul liberal Crin Antonescu este un om corect.

„Rareori am văzut un şef al Camerei atât de tupeist, dar atât de sărac intelectual. El a facut gimnaziul la seral şi facultatea din 4 în 4 ani. E trist că România încape pe mâna unor oameni de acest fel”, a spus liderul PNL Suceava.

El a mai declarat că se aştepta ca Valeriu Zgonea să prezinte un proiect de lege care să rezolve problemele oamenilor de afaceri din judeţul Suceava care sunt afectaţi de firmele austriece care prelucrează lemn şi care beneficiază de regim preferenţial de pe vremea lui Adrian Năstase.

„Mă gândeam că Zgonea a venit să rezolve problema cu pădurea. Că va prezenta un proiect de lege pentru salvarea bucovinenilor care sunt terminaţi economic de Egger şi Schweighofer. Nu a făcut asta pentru că pe vremea premierului Năstase cele doua firme au primit dreptul de a tăia în neştire şi cu preturi preferenţiale. Probabil că, la plecare, Zgonea a plecat cu două plăci de OSB şi o ladă de rumeguş”, a spus Băişanu.

El a subliniat că firmele sucevene ce exploatează masă lemnoasă şi care riscă falimentul din cauza poziţiei dominante a firmelor austriece au mai mulţi angajaţi decât cei doi investitori străini şi nu exploatează nici o treime din ceea ce exploatează Schweighofer.


Intră acum și în grupul de