Ludovic Orban: „Nu e om care sa fi facut mai multe servicii PSD decat Traian Basescu”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Suceava că „ciorovăiala” zilnică între preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta este un scandal mimat, ca un meci de wrestling, „o bătaie mimată, regizată, în care adversarii nu-şi provoacă răni”. „E o parodie de luptă politică între doi oameni care sunt pe blat, angajaţi sub semnătură pe actul de coabitare”, a spus Orban.

El s-a întrebat într-o conferinţă de presă cum poate pretinde Traian Băsescu să fie cel care să coaguleze dreapta politică din România în condiţiile în care el a „fărâmat” un partid de dreapta din frustrarea că democraţii nu i-au ascultat poruncile şi nu au ales-o pe Elena Udrea în funcţia de preşedinte al partidului. „Ei pot să vorbească despre coagularea stângii pentru că nu e om care să fi făcut mai multe servicii PSD decât Traian Băsescu”, a spus Ludovic Orban.

ludovic orban si baisanu

El a arătat că există o colaborare chiar între PSD şi PMP, susţinând că sunt primari PSD care au grijă ca afişajul electoral al PMP să fie instalat.

 În opinia parlamentarului liberal, Victor Ponta nu vrea să scape România de Traian Băsescu, ci doar să atragă electoralul anti-Băsescu, în timp ce Traian Băsescu încearcă să mai adauge „la lada de zestre sărăcuţă” a Elenei Udrea şi să capaciteze voturile celor care nu-l sprijină pe Victor Ponta. „Atât unul cât şi celălalt sunt bineînţeleşi şi când a fost ceva de împărţit, de negociat în interes comun, au ştiut să-şi rezolve, în spatele uşilor închise, problemele personale”, a declarat Orban.

 El a mai spus că Traian Băsescu are tot interesul ca Victor Ponta să ajungă preşedinte al României. „Băsescu face tot ce depinde de el ca Ponta să devină preşedinte. Doar aşa se poate legitima ca lider politic mai departe”, a declarat Orban.


Intră acum și în grupul de