Balan: „Daca sucevenii voteaza PSD sau PNL sa stie ca votul lor se duce catre nevestele disperate ale USL”


Intră acum și în grupul de

balan 2-2013Ioan Balan, deputat, liderul Organizatiei Municipale Suceava a PDL:

„Suntem pe final de campanie. Sunt aici cu candidatul nostru Onofrei si va spun ca sunt doar doua zile in care mai putem face campanie si suntem pregatiti sa inchidem in aceeasi forma sub care am facut-o de fiecare data: maine, de la ora 16, cu un concert de muzica populara si unul de muzica usoara in partea a doua a serii. Cred ca cei care vor presta acolo o vor face spre incantarea celor prezenti.

Nu pot spune ca nu s-a simtit o presiune pe primarii nostri, pe consilierii nostri si pe oamenii nostri care au firme. Noi avem oameni puternici si ce nu i-a invins, i-a facut mai puternici. Cred ca a fost o greseala a PSD sa faca asta. Am vazut disperarea si micimea unor candidati. Am fost ieri in George Enescu si s-au plans oamenii ca au fost chemati parintii de catre directori ca sa li se spuna ca daca vor vota PSD, vor avea sapun la baia de la scoala.

M-au rugat parintii sa trag acest semnal de alarma. Doamne-ajuta sa tot faca PSD actiuni de genul asta. Mi-au spus parintii sa explic mai departe ca sucevenii sunt oameni curati si spalati si nu au nevoie de sapunul rosu pentru a fi mai curati.

Rog sucevenii ca atunci cand merg la vot sa dea un vot util. Asta inseamna vot dat partidelor care au sansa sa trimita un parlamentar in PE. Daca nu fac asa, il dau indirect votul PSD si nu asta isi doresc. Un vot pentru PDL care e partidul cu candidat pe loc eligibil din Suceava e un vot util. Daca sucevenii voteaza PSD sau PNL sa stie ca votul lor se duce catre nevestele disperate ale USL.”


Intră acum și în grupul de