Deputatul Ioan Balan vrea sa afle de la ministrul Sova care este data cea mai realista pentru finalizarea soselei de centura a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, îi cere ministrului Transporturilor, Dan Coman Șova, să precizeze care este data cea mai realistă la care ar putea fi încheiate lucrările la șoseaua de centură a municipiului Suceava.

ioan balan 1

Conform procedurilor parlamentare, Bălan i-a adresat o întrebare ministrului transporturilor solicitându-i răspuns în  scris. ”Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, domnul Narcis Neaga a afirmat, luni, 19 mai 2014, că lucrările la centura ocolitoare a Municipiului Suceava vor fi reluate în aceeaşi zi. Mai mult, constructorul are un termen de două săptămâni pentru finalizarea, prin turnarea stratului astfaltic de uzură pentru porţiunea cuprinsă între intersecţia DN17 şi până la E 85. Chiar dacă s-au dat garanţii, chiar şi din partea premierului Victor Ponta, în privinţa asigurării finanţării, lucrările continuă să stagneze, aşa cum s-a întâmplat şi în ultimele luni. În aceste condiţii, vă rog, domnule Ministru, să precizaţi care este data cea mai realistă pe care o anticipaţi pentru finalizarea lucrărilor la centura Sucevei. Solicit formularea răspunsului în scris”, spune Ioan Bălan în adresa înaintată ministrului Transporturilor.


Intră acum și în grupul de