Acasă Politica Alexandru Baisanu a votat pentru democratie si pentru o Romanie puternica

Alexandru Baisanu a votat pentru democratie si pentru o Romanie puternica


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a votat, duminică, pentru democraţie, pentru respectarea drepturilor cetăţenilor, şi pentru o Românie puternică, respectată, pentru europarlamentari care să reprezinte cu demnitate România şi interesele acestei ţări la nivel european.

„Suntem a şaptea ţară ca mărime, vrem să devenim şi a şaptea ţară ca putere şi de ce nu şi mai sus. Este important să mergem cu toţii la vot. A pedepsi pe unii sau alţii dintre politicieni care şi-au făcut de râs propria identitate, neprezentându-te la vot, în opinia mea este o mare păcăleală, de fapt, le oferi acestora, în continuare, posibilitatea de a jongla aşa cum ştiu ei mai bine”, a spus Băişanu.



El a arătat că după opinia sa prezenţa la vot e un drept, e un drept câştigat de foarte multă vreme cu multe greutăţi şi cu multe piedici puse.

„Acum, undeva peste 100 de ani, PNL legifera ca toată populaţia României să aibă drept de vot. Înainte, ştim bine, la vot nu puteau veni femeile, oamenii săraci sau oamenii care nu aveau carte, iată am câştigat acest drept şi e un non sens să lupţi câteva decenii să ai drept de vot, să fii egal cu toţi ceilalţi cetăţeni, şi după ce ai acest drept de vot să stai acasă.E o chestie care nu-şi are locul într-un stat modern, într-un stat european”, a spus Băişanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version