VIDEO Nechifor: „Am reusit un scor istoric si suntem mai determinati sa ducem mandatul pana la capat”


Intră acum și în grupul de

Votul la aceste alegeri europarlametare dovedeşte că PSD a rămas singurul partid după Revoluţie care şi-a păstrat doctrina, în timp ce celelalte „s-au plimbat” de la stânga la dreapta, din zona conservatoare în zona popularilor, a declarat, luni, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, după finalizarea numărătorii efectuate de BEJ Suceava a rezultatelor alegerilor pentru Parlamentul European. „Am reuşit un scor istoric şi suntem mai determinaţi să ducem mandatul până la capăt, iar românii să aibă încredere”, a spus liderul PSD Suceava.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>

Şeful administraţiei judeţene a arătat că în ceea ce priveşte USL, este prematur să se pronunţe, dar că mulţi alegători au venit la vot cu speranţa că USL se va reface. „E prematur de discutat subiectul USL. Preşedintele partidului, Victor Ponta, va decide cea mai bună formulă. Cred însă că mulţi au venit la vot şi cu speranţa că USL se reface”, a spus Nechifor.

El a menţionat că actuala coaliţie care a câştigat alegerile europarlamentare va fi osatura pe care se va baza viitorul candidat la Preşedinţia României.

Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat alegerile europarlamentare în judeţul Suceava, unde a obţinut 40,12 la sută din voturi, fiind urmată de PDL cu 23,06 la sută, PNL cu 9,77 la sută, Mircea Diaconu cu 6,32 la sută şi PMP cu 4,47 la sută, potrivit rezultatelor finale furnizate de BEJ.


Intră acum și în grupul de