Baisanu dupa sedinta BPN al PNL: Nu s-a pus problema demisiei presedintilor de organizatie


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului că această structură şi-a asumat rezultatul slab obţinut în alegeri şi şi-a dat demisia în bloc urmând ca în termen de 30 de zile să fie organizat un Congres pentru alegerea noii conduceri a partidului.

Băişanu, membru al BPN al PNL a spus că a demisionat din această structură alături de ceilalţi membri, dar a subliniat că nu s-a pus problema demisiei preşedinţilor de organizaţii judeţene.

Alexandru Baisanu

„Nu se pune problema demisiei preşedinţilor de organizaţii”, a spus Băişanu care a menţionat că până la organizarea congresului, actualul BPN va gestiona activitatea partidului.

El a mai declarat că o decizie fermă a BPN a fost de a nu face o alianţă cu PSD şi că s-a votat, totodată, ca europarlamentarii liberali să se alăture grupului Partidului Popular European din Parlamentul European.

O şedinţă a Delegaţiei Permanente a PNL urmează să fie organizată miercuri unde se vor adopta decizii privind organizarea congresului.

La alegerile europarlamentare, PNL Suceava a obţinut în judeţ doar 9,77 la sută din voturi.


Intră acum și în grupul de