Flutur: „Sper sa gasim formula rapida de unificare a dreptei, care sa contrapuna PSD pentru alegerile prezidentiale din toamna”


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că alegerile europarlamentare din 25 mai au reprezentat un test pentru PDL. „Vreau să anunţ cu bucurie că PDL Suceava este alături de PDL Alba, pe primul loc pe ţară, ca număr de voturi şi procente, cumulat”, a afirmat Flutur. El a ţinut să le mulţumească membrilor şi simpatizanţilor PDL pentru sprijinul acordat în aceste alegeri şi le-a transmis că rezultatul acestor alegeri reprezintă „fundamentul puternic” pentru candidatura sa viitoare pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, dar şi pentru candidaturile primarilor PDL pentru când vor intra în viitoarea campanie electorală pentru alegerile locale.

flutur 3-2013

Pe de altă parte, Flutur a arătat că în cursul zilei de miercuri, vor avea loc primele negocieri cu PNL în vederea consolidării dreptei politicii româneşti. Secretarul general al PDL a spus că,  miercuri, la ora 17:00, o delegaţie a PDL se va întâlni cu o echipă din partea PNL pentru a demara discuţiile pentru coagularea dreptei în jurul celor două formaţiuni politici. Din delegaţia PDL vor face parte liderul partidului, Vasile Blaga, secretarul general Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu, precum şi trei primai ai democrat liberalilor. „Sper să găsim formula rapidă de unificare a dreptei, care să contrapună PSD pentru alegerile prezidenţiale din toamnă, dar şi la viitoarele alegeri”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de