Deputatul Ioan Balan multumeste sucevenilor pentru votul acordat PDL care se constituie in cel mai important partid de opozitie din Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a mulţumit, vineri, locuitorilor municipiului Suceava, alegătorilor din colegiul 2 de deputat unde a fost ales şi locuitorilor judeţului Suceava pentru votul acordat PDL la alegerile europarlamentare.

balan 1-2013

Bălan a spus într-o conferinţă de presă că în urma scrutinului din 25 mai PDL se consolidează în judeţul Suceava ca principal partid de opoziţie.

El a arătat că dacă în 2012, PDL a reuşit să câştige alegerile doar în colegiul 2, în alegerile de duminica trecută a câştigat cele mai multe voturi atât în colegiul 2 cât şi în colegiul 3.

Bălan a explicat că dacă rezultatele de duminică ar fi fost pentru alegeri parlamentare, atunci, în judeţul Suceava PSD ar fi obţinut cinci locuri de deputaţi, PDL ar fi câştigat patru locuri şi PNL un loc.

El a arătat că în aceste condiţii PDL va fi în toamna anului 2014 partidul care va da preşedintele României subliniind că din studiile sociologice făcute PSD şi aliaţii său nu vor putea ajunge la un scor electoral de 50 la sută din voturi.


Intră acum și în grupul de