Partidul Verde Suceava: Daca primarul Sucevei nu poate, CJ sa aiba curajul sa redea parcul de langa Liceul de Arta sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava, a transmis, duminică, printr-un comunicat, Primăriei Suceava că de mai bine de 15 ani firma Restaco, a îngrădit în centrul Sucevei, o parte din parcul de lângă Liceul de Artă, împreună cu ruinile Curţii Domneşti pentru a fi restaurate.

„Cu toate că termenul de finalizare s-a prescris de mai bine de 10 ani, culmea fără a se realiza vreo reparaţie la Curtea Domnească, firma Restaco nu a redat sucevenilor parcul din jurul Curţii Domneşti”, se arată în comunicat.

Totodată, se arată că gardul ridicat de cei de la Restaco este „bine-mersi” mai departe, iar în spatele lui trăiesc câini maidanezi şi oamenii străzii, care după ora 22 sunt stăpânii acestei zone.

 

„Noi, verzii suceveni, cerem ca vechiul parc să fie redat sucevenilor, iar dacă primarul municipiului Suceava, după cum se vede, este impotent în a lua asemenea decizie, poate cei de la CJ Suceava vor avea curajul şi tăria de a repune în circuit un vechi şi frumos parc sucevean”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de