Baisanu il propune lui Ioan Balan sa discute despre fuziunea PNL-PDL cu Zmau si cu Turcanu


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că va discuta despre fuziunea PNL-PDL cu liderul judeţean al PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur.

El a arătat că îi va propune lui Gheorghe Flutur o întâlnire pentru ziua de joi, iar ambele delegaţii să fie formate din câte 11 persoane.

Băişanu a spus că grupul de negocieri PNL va fi format din  11 membri, din care să facă parte preşedintele şi zece alte persoane care să reprezinte cele zece colegii din judeţ.

În ceea ce priveşte o întâlnire cu vicepreşedintele PDL Ioan Bălan, care este desemnat de PDL să negocieze fuziunea PNL-PDL în judeţele regiunii de nord-est, Băişanu crede că acesta ar trebui să se întâlnească cu preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, Marius Zmău, iar la nivel de regiune, cu Florin Ţurcanu, vicepreşedintele PNL.

 

„I-aş sugera domnului Bălan să discute cu Marius Zmău, presedintele organizației municipale Suceava iar nivel de regiune cu Ţurcanu. Evident, nu exclud o discuţie cu Bălan când va fi cazul”, a mai spus Băişanu cu destula emfază.

Băişanu a spus că în cadrul discuţiei cu Flutur va fi abordat subiectul fuziunii, dar şi crearea de noi majorităţi în consiliul judeţean şi consiliile locale din judeţ.

„Nu mă încântă foarte tare să schimb un echilibru format la nivelul administraţiei judetene”, a mai spus Băişanu ca răspuns la dorința conducerilor centrale a PDL si PNL de a schimba majoritățile la nivel local acolo unde se poate face acest lucru.


Intră acum și în grupul de