Liderul TSD, Mihai Sturzu: Experienta profesionala va fi dovedita prin certificate de voluntariat


Intră acum și în grupul de

mihai sturzu

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

 

Liderul TSD, Mihai Sturzu:

„De-a lungul vietii am invatat ca orice ai face ca demers public, presa e cel mai important partener si cateodata doar el este. Am repurtat un succes pe care nu mi-l imaginam. Legea voluntariatului a trecut acum o luna, lucrez la ea de 2 ani. Ea statueaza ca va fi recunoscut voluntariatul ca experienta profesionala. Trebuie sa spunem tinerilor din judet ca e extraordinar de important asta.

Tinerii terminau studiile si li se cerea experienta. Normal ca nu aveau de unde si nu obtineau de munca. Experienta va fi dovedita prin certificate de voluntariat. Va exista si un contract de voluntariat ca sa nu se ascunda in spatele lui munca la negru. Nu vorbim de voluntariat la companii private, acolo e practica.

Exista deschidere in Parlament si la politicienii PSD de a avea comunicare deschisa cu oamenii care asteapta legi bune de la noi.

Sunt mandru de toti colegii mei din tara. Pentru prima data de cand exista TSD, azi avem 3 europarlamentari. Din cei 8 propusi, 3 sunt in Parlamentul  European. E fara precedent in tara ca o organizatie sa aiba atatia europarlamentari. E un motiv de mandrie si de recunostinta a mea. Privim cu mult optimism alegerile de la toamna. Imi doresc ca presedintele tarii sa fie figura reprezentativa a TSD, Victor Ponta.”


Intră acum și în grupul de