Organizatia Young European Socialist – YES Romania isi face filiala la Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret PSD, Alexandru Solcan  a participat în perioada 4-5 iulie la Costineşti, la întâlnirea naţională a Organizaţiei Young European Socialist – YES Romania alături de toţi reprezentanţii din reţeaua naţională de comunicare online YES România în vederea constituirii în fiecare judeţ a acestei formaţiuni.

Senatorul PSD şi Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici precum şi preşedintele Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu s-au numărat printre invitaţi la acţiunea Organizaţiei YES, iar ministrul Teodorovici, a vorbit despre importanţa mediului online pentru diseminarea informaţiilor privind absorbţia fondurilor europene.

foto YES

Potrivit TSD Suceava, Teodorovici a subliniat că toate acţiunile întreprinse de Guvernul României vizează, direct sau indirect, tinerii şi că Ministerul Fondurilor Europene, pe care îl coordonează, a lansat un proiect prin care vor fi acordate subvenţii pentru angajarea tinerilor absolvenţi.

“Acest proiect vine în sprijinul tinerilor deoarece îşi vor putea găsi mai repede un loc de muncă şi vor putea contribui la dezvoltarea ţării noastre. Am reuşit să stabilim un reprezentant YES pentru judeţul Suceava şi în urma discuţiilor la întâlnirea naţională o să propunem doi reprezentanţi care să menţină o comunicare directă cu Ministerul Fondurilor Europene pentru a putea răspândi informaţiile de la nivel central”, a declarat Preşedintele TSD Suceava, Solcan Alexandru.


Intră acum și în grupul de