Pozitii contradictorii in PSD Suceava privind campania pentru prezidentiale


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, consilier judeţean, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, că şeful campaniei electorale PSD Suceava pentru alegerile prezidenţiale urmează să fie stabilit în Biroul Politic Judeţean al PSD Suceava.

Cuşnir crede că nu ar fi bine ca preşedintele organizaţiei, Cătălin Nechifor, să fie şeful campaniei electorale judeţene aşa cum a anunţat preşedintele executiv al PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu.

El crede că Ovidiu Donţu a făcut doar o propunere pentru că doar BPJ al PSD poate lua decizii.

„Domnul Donţu şi-a exprimat o propunere”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava.

 daniel cusnir 1

Mai mult, Dan Ioan Cuşnir a declarat că secretarul organizaţiei judeţene, Lorand Ercse, a fost şeful campaniei electorale PSD Suceava şi crede că a avut rezultate bune.

„Secretarul organizaţiei a fost şeful ultimilor campanii electorale din judetul Suceava şi a fost foarte bine şi rezultatele certifică acest lucru”, a explicat liderul socialist sucevean.

El crede că nici nu ar fi bine ca preşedintele organizaţiei judeţene să fie şi şeful de campanie.

„Nu cred că e productiv ca preşedintele de organizaţie să fie şi coordonatorul campaniei”, a spus Cuşnir, menționând faptul că ar fi mai productiv ca cineva sa transmita mesajele politice și o altă persoană să se ocupe efectiv de organizarea tehnică a întregii campanii. .

Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, care este şi preşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava, a declarat, în urmă cu o săptămână,  în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, că şeful campaniei electorale a lui Victor Ponta pentru Preşedinţia României în judeţul Suceava va fi liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, preşedinte al CJ Suceava.

 Ovidiu Dontu 1

Donţu a explicat că în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, şeful de campanie în judeţ va fi liderul organizaţiei, Cătălin Nechifor, dar a subliniat că şi el va aduce un aport important la această campanie electorală.

 

Nechifor a mai făcut parte şi din staff-ul naţional al campaniei electorale prezidenţiale PSD la alegerile din 2009, când din partea PSD a candidat Mircea Geoană, care însă a pierdut alegerile în cel de-al doilea tur de scrutin în faţa lui Traian Băsescu.

 

 


Intră acum și în grupul de