Surugiu: Guvernarea Ponta denota lipsa de profesionalism si de viziune


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Radu Surugiu, a declarat, marţi, că în ciuda tuturor reproşurilor şi atacurilor virulente atât la adresa etniei, dar şi la adresa religiei prezidenţiabilului Klaus Iohannis, românii ar trebui să înţeleagă este că nu acestea sunt criteriile de selecţie a viitorului preşedinte al României.

 

Surugiu susţine că de-a lungul timpului, Klaus Iohannis a fost cel care a câştigat treptat încrederea alegătorilor săi, iar ceea ce îl recomandă este mai mult decât buna administrare, fie ea la nivel local, ci responsabilitatea, disciplina şi proiectele realizate, al căror beneficiar a fost numai cetăţeanul.

„Puterea exemplului funcţionează pentru candidatul Iohannis, al cărui management eficient poate fi dovedit oricând, comparabil cu guvernarea Ponta, care nu îl favorizează în nicio măsură pe candidatul stângii, ba chiar denotă lipsă de profesionalism şi viziune”, susţine parlamentarul sucevean.

 Radu Surugiu

El subliniază că prerogativele unui preşedinte se regăsesc în atitudinea şi comportamentul lui Klaus Iohannis, un candidat capabil să treacă la nivelul superior de guvernare, să reprezinte statul român, dar, mai ales, să medieze puterile statului.

„Teama pe care PSD o are pentru candidatura acestuia este alimentată tocmai de potenţialul puternic pe care îl are şi de faptul că va fi susţinut de o dreaptă puternică şi ceea ce este esenţial, de o dreaptă unită”, arată Surugiu.

 

Deputatul liberal sucevean mai consideră că suflul nou pe care Klaus Iohannis îl poate aduce României, diferenţa faţă de ceilalţi candidaţi printr-un proiect de ţară pentru următorii 10 ani, iar viziunea acestuia pentru Sibiu poate fi transformată într-o amplă viziune pentru România, care va avea acelaşi succes în ceea ce priveşte modernizarea, prosperitatea, dar ceea ce este şi mai important, el poate reda încrederea românilor în politicul din România.

 

„Cetăţenii României ar trebui să aleagă, mai presus de orice, un adevărat om de stat, care şi-a demonstrat capacitatea de gestionare eficientă deja prin toate realizările sale, făcând din Sibiu un oraş cunoscut în întreaga Europă, clasându-se printre cele mai frumoase oraşe europene. Datorită lui Klaus Iohannis, România este privită pozitiv în vestul Europei, dar şi la nivel mondial, făcând din această regiune un factor potenţial pentru dezvoltare economică”, a declarat Radu Surugiu.

 


Intră acum și în grupul de