Visul lui Constantin Galan de a reveni la guvernare prin PLR, spulberat de PSD


Intră acum și în grupul de

Demisia deputatului de Suceava Constantin Galan din PNL şi intrarea în PLR motivată de a reveni la guvernare pentru a putea pune în practică proiectele cu care USL a câştigat alegerile parlamentare în 2012 pare să fie un vis spulberat pentru deputatul sucevean.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, a declarat, miercuri, că „din decembrie încolo” vor vorbi despre intrarea PLR la guvernare.

„Până la alegerile prezidențiale, nu se pune în discuție, dar cred după alegerile prezidențiale prezența unei componente liberale în Guvern, din decembrie incolo, poate să fie o idee utilă”, a spus Dan Șova la Adevărul live.

 

Deputatul Constantin Galan a fost prezent la Congresul PLR şi atunci a explicat că a decis să părăsească PNL după ce acest partid a fuzionat cu PDL.

 constantin galan

El consideră că în urma fuziunii a rămas doar numele de Partid Naţional Liberal în timp ce Statutul şi doctrina noului partid sunt ale PDL.

 

Constantin Galan susţine că doreşte să continue proiectele USL şi a menţionat că PLR se va afla într-o relaţie de colaborare cu puterea politică pentru punerea în aplicare a proiectelor USL până în 2016.

 

 


Intră acum și în grupul de