100 de liberali si democrat-liberali se pun de acord la CONAC in privinta functionarii ACL


Intră acum și în grupul de

Biroul Politic Comun PNL-PDL stabileste vineri seara modalitatea în care cele două partide vor colabora in perioada imediat următoare la nivelul administațiilor județene și locale.

lucian harsovschi 2013

Prim-vicepreședintele Organizației municipale Suceava a PDL, Lucian Harsovschi, a declarat joi seara in emisiunea Ora de Politica de la Intermedia TV că Birourile politice teritoriale se vor reuni vineri seara la Conacul Domnesc din Şcheia pentru a stabili de comun acord strategia de colaborare în cadrul Alianței Creștin Liberale PNL-PDL, înființată pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

La ședința aceasta sunt așteptați să participe liderii județeni ai PDL și PNL și încă aproximativ 100 de persoane.

”Nu se poate dintr-o dată să fim ca frații”, a explicat Harsovschi care a precizat că vor fi armonizate poziţiile în judeţul Suceava ale noii formațiuni politice. Liderul democrat – liberal sucevean consideră că noua construcţie rezultată din fuziunea PNL cu PDL este una puternica și va da președintele României și viitoarea guvernare a țării.

Una dintre temele abordate și care trebuie pusă imediat în aplicare este campania de strângere de semnături pentru susținerea candidatului comun al ACL ce urmează să fie desemnat luni.

După anunțul desemnării candidatului în toate judeţele, se va începe strângerea semnăturilor, iar Suceava are ca țintă 50.000 de semnături.

 


Intră acum și în grupul de