UPDATE PMP Suceava a strans o mie de semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintia Romaniei. Udrea ar putea fi noul candidat


Intră acum și în grupul de

UPDATE

Preşedintele PMP Elena Udrea a declarat, miercuri seara, că PMP va avea de ales între ea şi Cristian Diaconescu pentru a candida la Preşedinţie.

”PMP va avea de ales între mine şi Cristian Diaconescu.  Dacă partidul mă va vota,  voi candida”, a declarat Udrea la RoTV.

Decizia PMP privind candidatul la Preşedinţie va fi luată marţi.

Preşedintele PMP Suceava, Cornel Popovici, a declarat, miercuri, că în judeţul Suceava a început campania de strângere de semnături pentru candidatura prezidenţiabilului PMP, Cristian Diaconescu.

El a menţionat că deja s-au strâns peste o mie de semnături.

Organizaţia judeţeană Suceava a PMP are ca ţintă strângerea unui număr de 10.100 de semnături de susţinere a candidatului Cristian Diaconescu.

„Tabelele pentru strângerea de semnături sunt în teritoriu. Cum se semnează se aduc. Săptămâna viitoare vom avea o primă tranşă”, a spus Popovici.corneliu popovici

El a arătat că probabil aşteptările celor care se ocupă de campania de strângere de semnături erau mai mari, dar că organizaţia judeţeană Suceava a PMP va încerca să atingă ţinta de 10.100 de semnături.

Pentru ca o candidatură la Preşedinţia României să poată fi înregistrată are nevoie să fie susţinută de cel puţin 200.000 de semnături ale alegătorilor.

Elena Băsescu a susţinut, pe contul ei de Facebook, că organizaţiile PMP au probleme în a strânge semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru.


Intră acum și în grupul de