Peste o mie de social-democrati suceveni vor participa, prin videoconferinta la Congresul PSD


Intră acum și în grupul de

Peste o mie de membri ai PSD Suceava vor participa, vineri după amiaza, în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava la Conferinţa Judeţeană a Partidului Social Democrat Suceava, urmată de lucrările Congresului PSD.

Principalul punct pe ordinea de zi a întrunirii PSD este aprobarea prin scrutin intern a candidaturii preşedintelui Partidului Social Democrat, Victor Ponta, la funcţia de preşedinte al României.

PSD sigla

Cei peste o 1000 de delegaţi care sunt aşteptaţi să ia parte la desfăşurarea Conferinţei extraordinare judeţene au fost desemnaţi, prin vot deschis, ca delegaţi la Congresul PSD.

 Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, va conduce lucrările Conferinței Județene.

Lucările Congresului PSD vor fi urmărite prin sistem de video-conferinţă, fiind deja instalate în sală echipamentele necesare.

Liderul PSD va fi votat şi desemnat ca prezidenţiabil la Congresul social-democraților, organizat la complexul „Mercur”, din Alba Iulia. Pentru început, este planificată ședința e partid, după care va avea loc Congresul Național al PSD. Întâlnirea va fi una atipică, întrucât Victor Ponta și delegații prezenți în sală vor intra în direct cu celelate organizații judeţene şi din București prin intermediul unei videoconferinţe.

Victor Ponta și președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, alături de alți miniștri ai se vor afla într-o sală cu 500 de delegați.

Lansarea oficială a candidatului PSD la preşedinţia României va fi făcută în data de 20 septembrie, pe Naţional Arena din Bucureşti, primul tur al alegerilor prezidenţiale fiind programat pe 2 noiembrie.


Intră acum și în grupul de