Daniel Ungurian a spus in mod oficial ADIO PDL Suceava!


Intră acum și în grupul de

Consilierul local sucevean Daniel Ungurian, ales pe listele PDL, a depus luni la secretarul Primăriei municipiului Suceava actele prin care își anunță dorința de a activa ca independent în cadrul Consiliului Local Suceava.

Ungurian a declarat pentru NewsBucovina că a făcut acest gest în cursul dimineții de luni și că nu intenționează să se alăture în mod oficial nici unui grup politic din CL Suceava.

ungureanu daniel

Daniel Ungurian a fost prezent săptămâna trecută, la Cetatea de Scaun a Sucevei, alături de simpatizanții PMP care au întâmpinat-o pe deputatul de Roman, dna Elena Udrea și au condus-o în timpul vizitei sale prin Cetate.

 

La ultima ședință extraordinară de CL Suceava cînd se dorea înlocuirea viceprimarului PSD, Gavril Varvara, cu PDL-istul Lucian Harsovschi, consilierul Daniel Ungurian a lipsit, deși după el a fost trimis special un avion care să îl aducă în timp util la ședință.

mocanu

Alți doi  consileri de la PNL, Vasile Mocanu si Corneliu Vornicu sunt așteptați să facă pasul către PLR.

 

Teoretic opozitia avea în Consiliul Local  Suceava 16 voturi din 23. Practic însă, în momentul de față PNL se poate baza doar pe 13 de voturi.

Potrivit unor surse din mediul politic sucevean, alţi consilieri locali din actuala opoziţie urmează să-şi anunţe demisia din partid astfel încât PSD, PPDD şi aceşti consilieri locali să deţină majoritatea în Consiliul Local Suceava.

Aleșii locali mai au la dispozitie cateva săptămâni până să decidă din ce partid doresc să facă parte până la finalul mandatului, în vara lui 2016.


Intră acum și în grupul de