„Pentru PSD, oamenii sunt cifre intr-o statistica electorala”, sustine vicepresedintele PDL Ioan Balan


Intră acum și în grupul de

Cei trei primari PDL din judeţul Suceava, Maria Cojocariu (Dolhasca), Violeta Zenovia Ţăran (Berchişeşti) şi Petru Nistor (Mălini), care s-au înscris în PSD au obţinut, fiecare, un scor electoral bun când au candidat pentru funcţia de primar, dar, ulterior, în localităţile respective la celelalte alegeri, voturile au fost direcţionate mai mult spre PSD, iar acum nu au făcut decât să confirme că au „jucat cu PSD”.

Declaraţia a fost făcută vineri, de vicepreşedintele PDL Ioan Bălan, deputat de Suceava, potrivit căruia în ceea ce priveşte migraţia aleşilor locali, votul din Camera Deputaţilor de respingere a OUG 55/2014 arată normalitatea care este „respectarea legii şi nu suspendarea legii” din considerente electorale, când cei aflaţi la putere îşi creează un avantaj electoral.

balan 2-2013

„Ceea ce a demonstrat PSD tot timpul, dar şi prin această ordonanţă, este că oamenii pentru ei nu contează. Pentru PSD, oamenii sunt cifre într-o statistică electorală. De aceea, mă uit cu îngrijorare la unii primari suceveni, de altfel oameni serioşi, care au fost ademeniţi de PSD şi, cu uşurinţă, au semnat adeziunea la PSD, ceea ce echivalează cu demisia din calitatea de primar”, a mai spus Bălan.

 Liderul democrat-liberal a arătat că prevederile legale ce interzic migraţia aleşilor locali au fost doar suspendate şi vor reintra în vigoare după data de 15 octombrie.

PSD Suceava a transmis, joi, un comunicat în care precizează că, în baza OUG 55/2014, şi-au exprimat opţiunea cu privire la partidul politic din care doresc să facă parte şi au semnat adeziuni la PSD primarul oraşului Dolhasca, Maria Cojocariu, aleasă din partea PDL, primarul comunei Berchişeşti, Violeta Zenovia Ţăran, aleasă din partea PDL, primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, ales din partea PNL şi primarul comunei Mălini, Petru Nistor, ales din partea PDL.


Intră acum și în grupul de