Acasă Politica PSD a dat iama in alesii locali ai PDL si PNL avand...

PSD a dat iama in alesii locali ai PDL si PNL avand in spate scutul OUG 55/2014


Intră acum și în grupul de

Social-democrații din județul Suceava au anunțat că până la această oră nu mai puțin de 6 primari și 50 de consilieri locali de la ACL (PDL si PNL) au trecut la PSD pe baza OUG 55 care suspendă prevederile legale privind interzicerea migrației politice.

Nechifor Ponta PSD conferinta congres (9)



Printr-un comunicat de presă,  PSD Suceava a anunțat că s-au înscris în PSD primarul oraşului Frasin, Marinel Bălan, ales pe lista PDL, primarul comunei Drăgoieşti, Vasile Petroaie, ales pe lista PNL, primarul comunei Frătăuţii Vechi, Ionesi Artiom, ales pe lista PDL, primarul comunei Hânţeşti, Daniel Olariu, ales pe lista PDL şi primarul comunei Osta, Ioan Oros, ales pe lista PNL.

De asemenea 50 de consilieri locali au semnat deja adeziuni la PSD.

 

Liderul județean al PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat marţi, la întâlnirea ACL Suceava cu preşedintele PNL, Klaus Iohannis, că PSD procedează exact ca Putin când a anexat Crimeea şi anunţă zilnic că un ales local al ACL a fost anexat de PSD.

 

Gheorghe Flutur le-a cerut membrilor PDL şi PNL Suceava să reziste presiunilor făcute de PSD şi să rămână în partidul de dreapta al României.

„Nu vă luaţi în aceste zile după acele presiuni pe care le fac la adresa aleşilor locali. Îmi exprim îngrijorarea şi dezacordul privind anunţurile zilnice pe care le face PSD prin unii parlamentari, ca Putin când a anexat Crimeea. Mai iau câte un primar. Anexează câte un primar. Nu acesta va fi viitorul. Dacă vă ia ca haină de purtat, de purtat veţi fi”, le-a spus Flutur aleşilor locali ACL Suceava.

„Ne vom întâlni în 2016 să facem ceva din judeţul Suceava şi din Bucovina cu Klaus Iohannis preşedintele României”, a mai spus Flutur.

 

Și vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, le- a vorbit smpatizantilor ACL despre sezonul ”de transferuri” şi le-a sugerat membrilor ACL că este posibil să li se promită că vor fi transferaţi la Real Madrid, dar de fapt să ajungă la final la Avântul Prăbuşirea.

 

„Acum e sezon de transferuri. Le spun celor care au impresia că le bate la uşă Real Madrid ca să-i transfere, că nu are rost să plece de la Bayern Munchen imaginându-şi că pleacă la Real Madrid. Că de fapt au numai tricourile de la Real Madrid şi impresarii. De fapt, riscă să plece de la Bayern Munchen la Avântul Prăbuşirea”, a spus Orban în aplauzele sălii.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version