Bradatan: Intentia noastra e de a avea o campanie pozitiva in care sa spunem ce am facut. Nu vom cobori la atacuri la adresa contracandidatilor


Intră acum și în grupul de

bradatan si nechifor

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Tiberius Bradatan, vicepresedinte PSD Suceava:

„Personal am sa vin cu un mesaj legat de doua proiecte importante, sanatatea si educatia. Sunt doi piloni extrem de importanti ai societatii. Daca vrem sa ne dezvoltam cum trebuie, e nevoie sa le avem in atentie. Intentia noastra e de a avea o campanie pozitiva in care sa spunem ce am facut. Nu vom cobori la atacuri la adresa contracandidatilor sau la elemente negative. Cea mai importanta tema e cea a unitatii noastre si a mandriei ca suntem romani.

Din 2012 incoace, sanatatea a beneficiat de un sprijin constant si crescut partea premierului Ponta si va beneficia si din partea presedintelui Romaniei, Victor Ponta.

Pana la finele lui 2015, va fi gata spitalul de la Falticeni.

Suntem in discutii avansate cu medici pe specializari si ne intereseaza sa aducem la Suceava chirurgie plastica si neurochirurgie. Nu avem dubii ca oferind conditiile din Spitalul din Suceava le putem atrage mai mult decat alte spitale din tara.

Am sa insist ca dorim sa oferim o calitate a serviciilor medicale in regim de urgenta cat mai buna, vrem un spatiu civilizat pentru asteptare.

Nu ne propunem lupte politice in CL si schimbarea lui Doroftei. Trebuie sa tinem cont de problema caldurii pentru oameni. E o ecuatie dificila. Vorbim de familii care s-au obisnuti sa nu plateasca de ani de zile pentru ca nu a existat o presiune de a incasa.”

 

 


Intră acum și în grupul de