Suceava Noastra: Afisajul electoral este viciat. Cei care nu respecta sa fie amendati


Intră acum și în grupul de

Iniţiatorul asociaţiei Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir, a apreciat, miercuri, faptul că la începutul acestei campanii electorale, Primăria Suceava a avut o iniţiativa lăudabilă, aceea de a face apel la un afişaj civilizat şi decent, doar în locurile special amenajate, urmând că cei ce nu respectă aceste directive să fie amendaţi.

El a arătat însă că înţelege că, pe cale de consecinţă, şi agenţii economici sau oricine altcineva care va monta afişe în locurile destinate candidaţilor la funcţia de Preşedinte a României, vor fi avertizaţi şi amendaţi de către Primăria Suceava.

panou electoral viciat

„Asociaţia civică apolitică „Suceava Noastră” vine în sprijinul Primăriei Suceava şi semnalează încălcări ale regulilor de afişaj în zonele panourilor electorale, dar şi a regulilor nescrise a bunului simt, după cum se poate observă şi din fotografii”, se arată într-un comunicat semnat de Dan Ioan Cuşnir.

El precizează că ţinând cont că joi este programată şedinţa de Consiliu Local, speră că cei trimişi de cetăţenii Sucevei în Consiliul Local pentru a le reprezenta interesele şi drepturile, inclusiv dreptul de a nu fi supuşi unei poluări vizuale, vor lua măsurile necesare pentru a evita pe viitor astfel de practici, inclusiv de amendare a celor care deja au atentat la dreptul şi dorinţa cetăţenilor de a avea o campanie electorală şi un afişaj decent şi civilizat.

„Semnalând derapajele care apar, pas cu pas, Suceava va redeveni oraşul de altădată. Pas cu pas, Ne luăm oraşul înapoi!”, a menţionat Cuşnir.

panou electoral viciat 2


Intră acum și în grupul de