Ioan Balan: Klaus Iohannis va fi un presedinte bun şi pentru Victor Ponta si pentru PSD


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, consideră că socialiştii nu mai au argumente credibile pentru a fi votaţi şi au început cu campaniile mincinoase, în care susţin că preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la Preşedinţia României va tăia pensiile dacă va fi ales preşedinte al României în condiţiile în care în proiectul de ţară prezentat de Iohannis acesta asigură că va fi un real sprijin pentru pensionarii României.

Ioan Bălan a declarat că în această campanie electorală pentru Preşedinţia României sunt două paliere, unul al platformei socialiste prin care candidatul ACL, Klaus Iohannis este atacat zilnic, şi cel al dreptei unite reprezentate de Klaus Iohannis, care este exemplul naţional că în România se poate face ca lucrurile să meargă corect, nemţeşte, iar cel mai bun argument este că a făcut din Sibiu, un oraş european.

„Candidatul ACL este atacat în fiecare zi pe diferite teme imaginare şi s-a ajuns ca Victor Ponta să trimită prin Poşta Română o fiţuică prin care Klaus Iohannis este acuzat că va tăia pensiile dacă va ajunge preşedinte. Minciună mai mare nu se putea decât din partea unuia ca Victor Ponta, care este recunoscut ca primul mincinos al ţării”, a spus Ioan Bălan.

El a menţionat că liderul PNL, Klaus Iohannis are în programul său că va fi un real sprijin pentru pensionari şi că minciunile PSD nu-l pot atinge.

Iohannis ACL Flutur Balan Preda Negura Turcanu Ungureanu Varga (86)

„Chiar sâmbătă, în faţa a peste 25.000 de oameni la mitingul ACL de la Iaşi, Klaus Iohannis a demontat această minciună livrată de PSD prin Poşta Română”, a spus Bălan.

Liderul PDL Suceava a mai declarat că Victor Ponta are tupeul să vorbească despre astfel de lucruri în condiţiile în care cu doar puţin timp în urmă a făcut dovada incapacităţii guvernamentale de a gestiona Ministerul Educaţiei.

„El s-a plimbat prin ţară şi împărţea chei pentru microbuze şcolare să ducă la şcoală copiii cu genţile goale pentru că nu a fost în stare să editeze manuale noi. Asta spune mult despre ce „bună guvernare” are Victor Ponta ştiinţă şi asta o vede fiecare mamă cu copil care trebuie să meargă la şcoală şi care, în fiecare dimineaţă, într-o Românie membră a Uniunii Europene, în secolul XXI, trebuie să se spele în lighean cu apă încălzită la aragaz şi să plece cu un ghiozdan gol, fără manuale”, a mai spus Ioan Bălan.

El susţine că în domeniul educaţiei, Klaus Iohannis, el însuşi profesor şi cu o largă experienţă în domeniu, are o viziune pe termen lung de modernizare a şcolii româneşti care va repune educaţia pe baze noi şi puternice.

Ioan Bălan a mai declarat că şi pentru Victor Ponta şi pentru PSD Klaus Iohannis este preşedintele României cel mai bun, mai ales că Victor Ponta a şi declarat la un moment dat că Iohannis este cea mai bună soluţie de şef al guvernului.

„Chiar Victor Ponta a dat exemplu pe Iohannis, că ceea ce acesta a făcut în Sibiu se poate face în toată ţara. Am văzut ce a reuşit să facă Victor Ponta ca prim ministru şi cred că ar fi bine pentru români ca ţara să fie condusă de Klaus Iohannis care a arătat că acolo unde s-a implicat poate face lucrurile să funcţioneze corect”, a mai declarat Ioan Bălan.

El a mai spus că sucevenii se pot convinge de seriozitatea şi de dorinţa lui Klaus Iohannis de a face România o ţară modernă şi prosperă în cursul zilei de miercuri când Klaus Iohannis va fi prezent la Suceava şi va prezenta proiectul său de ţară.

 

 


Intră acum și în grupul de