Peste 500 de femei social-democrate din Colegiul 10 si-au aratat sprijinul fata de Victor Ponta la alegerile prezidentiale


Intră acum și în grupul de

Organizația de femei social-democrate din Colegiul 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei s-a întrunit vineri seară în cadrul unei ședințe la Câmpulung Moldovenesc alături de liderii PSD pentru a-și exprima sprijinul față de Victor Ponta la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie.

sedinta OFSD Campulung

Peste 500 de femei social-democrate au fost întâmpinate de senatorul PSD de Suceava Neculai Bereanu care le-a transmis că trebuie să fie o forță în următoarea perioadă pentru că vor decide ceea ce se va întâmpla în comunitățile locale din care provin: „Sunteți o forță care va avea un cuvânt de spus în următoarea perioadă și care va decide ceea ce se va întâmpla pentru comunitatea locală, pentru familiile dumneavoastră și nu în ultmul rând pentru România după data de 16 noiembrie”, le-a transmis Bereanu.

Neculai Bereanu sedinta OFSD Campulung

El le-a cerut femeilor din PSD să fie mai implicate în acțiunile politice și sociale pentru a construi un sistem puternic în România: „Îmi doresc ca pe viitor să fiți mai implicate politic, să fiți mai implicate în acțiunile sociale, să fiți mai implicate atunci când un politican greșește și să-l trageți de mână”, le-a spus Neculai Bereanu.

Președintele organizației femeilor social-democrate din județul Suceava, Oana Pintilei, și-a exprimat la rândul său dorința de a îmbunătăți viața cetățenilor României și de aceea, pe lângă activitățile obișnuite, casnice și profesionale, femeile trebuie să se implice în acțiunile politice.

„Facem activitate poltică pentru că ne pasă de comunitatea noastră și pentru că ne dorim să aducem un plus valoare acestei comunități, să îmbunatățim viața semenilor noștri, a copiilor și a părinților noștri pentru că ne dorim o Românie puternică, unită, prosperă și recunoscută pe plan internațional”, le-a mobilizat pe femeile social-democrate Pintilei.

Oana Pintilei sedinta OFSD Campulung

De asemenea, Pintilei și-a exprimat convingerea că pe viitor România trebuie să fie a șaptea putere din Europa, iar acest lucru se va putea întâmpla doar dacă Victor Ponta va câștiga alergerile prezidențiale.

Catalin Nechifor sedinta OFSD Campulung

În calitate de președinte PSD Suceava, dar și de șef al Consiliului Județean, Cătălin Nechifor, prezent și el la eveniment, le-a amintit doamnelor realizările din cei doi ani și jumătate, în toate localitățile din care acestea provin, cele mai multe dintre proiecte fiind prin finanțare europeană. Totodată, Nechifor a ținut să specifice și realizările premierului Ponta, lucruri care îl garantează pentru funcția de președinte al țării.

La final, doamnele PSD-iste au purtat discuții cu liderii partidului pentru a găsi soluții la problemele pe care le au în localitățile din Colegiul 10.


Intră acum și în grupul de