Bălan: ”Avem obligația să alegem un om care și-a făcut din adevăr și corectitudine un mod de viață. Acela nu poate fi decât Klaus Iohannis”

Vicepreședintele regional al PDL, deputatul de Suceava, Ioan Bălan, a criticat modul în care face campanie electorală ”stânga socialistă” dezaprobând metodele folosite precum minciuna și dezinformarea. Bălan a arătat că în această campanie pentru alegerile prezidențiale ”stânga socialistă” împreună cu ”trusturile de presă aservite” nu a făcut decât să inventeze subiecte de atac împotriva candidatului Alianței Creștin-Liberale PNL-PDL, Klaus Iohannis, amintind de scrisoarea trimisă prin Poșta Română în care se spunea că Iohannis va tăia pensiile după ce va ajunge în fruntea statului.

 

”O minciună mai mare nici că se poate. Klaus Iohannis are în programul său de țară un capitol important privind sprijinirea pensionarilor. De altfel a și promis public că în mandatul său nu vor fi tăiate sau diminuate pensiile. Faptul că Klaus Iohannis are în sondaje circa 33-34% și candidatul socialiștilor 37-38% arată că atacurile inventate ale socialiștilor nu au avut prea mult efect. De fapt socialiștii prin vârfurile lor își arată adevărata față. Ei promit măsuri care ar putea fi luate undeva la începutul anului viitor cum ar fi creșterea pensiilor, a salariilor bugetarilor dar și alte beneficii electorale care nu vor putea fi onorate niciodată. Totul va rămâne doar o mare minciună”, a spus Bălan.

Vicepreședintele regional al PDL a declarat că a văzut la televizor că socialiștii sub sloganul ”ne luăm țara înapoi” au început să împartă România pe hălci și că numai intervenția instituțiilor statului a făcut ca țara să nu rămână fără păduri. ”Socialiștii au înțeles că atunci când ești la putere poți să împarți pădurile României și în aceste condiții de ce nu ar putea un mare șef PSD-ist ca Hrebenciuc, vicepreședinte al Camerei Deputaților, să-i dea cadou fiului său câteva zeci de mii de hectare de pădure parte din ele aflate pe raza județului Suceava? Asta ne promit socialiștii o Românie a lor, a baronilor, care mai rău vor să o doneze și odraslelor lor”, a spus deputatul democrat liberal.

Iohannis ACL Flutur Balan Preda Negura Turcanu Ungureanu Varga (48)

 

”Socialiștii ne-au arătat că în aproape trei ani de guvernare au fost preocupați în special de afacerile lor personale”

 

În opinia vicepreședintelui regional al PDL, România socialiștilor aflați la putere este o Românie săracă, fără locuri de muncă, cu multe taxe și impozite pentru cei care vor să-și facă o afacere cinstită, o Românie fără autostrăzi, fără manuale la început de an școlar, o Românie care se blochează la o ninsoare de 5 cm, o Românie în care apa caldă e un lux iar căldura se dă doar atunci când caloriferele sunt înghețate. ”Socialiștii ne-au arătat că în aproape trei ani de guvernare au fost preocupați în special de afacerile lor personale în loc să se țină de promisiunile făcute în campania electorală. Unde sunt cele un milion de locuri de muncă promise înainte de 2012 de Victor Ponta, promisiune cu care a cîștigat multe voturi?, se întreabă retoric Ioan Bălan.

 

El a îndemnat oamenii să meargă la vot pe 2 noiembrie arătând că acum va trebui să votăm ”între minciună și adevăr”. Potrivit lui Ioan Bălan, candidatul ACL, Klaus Iohannis, reprezintă singura variantă viabilă la șefia statului, un om care și-a făcut din adevăr și corectitudine un mod de viață. ”Avem obligația pentru noi și pentru generațiile viitoare să alegem un om care și-a făcut din adevăr și corectitudine un mod de viață și care poate fi garanția că instituțiile statului vor funcționa fără implicarea politicului iar legea va fi respectată și nu suspendată în interese de partid. Acel om nu poate fi altcineva decât candidatul ACL Klaus Iohannis”, a spus deputatul Ioan Bălan.

 

El a mai adăugat că în ultima vreme ACL și-a consolidat echipa iar la mitingurile electorale regionale au participat zeci de mii de oameni care și-au arătat susținerea față de candidatul  de centru dreapta Klaus Iohannis.

loading...