Flutur: Contracandidatii lui Klaus Iohannis paraziteaza campania electorala cu teme false

Copreşedintele ACL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, consideră că actuala campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale este parazitată de teme false lansate de contracandidaţii lui Klaus Iohannis.

El arată că una dintre temele false este aşa-zisa incompatibilitate a candidatului ACL.

Potrivit lui Flutur, Alianța Creștin-Liberală a luat act de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de respingere a solicitării Agenției Naționale de Integritate de preschimbare a termenului în dosarul lui Klaus Iohannis și constată că, în ciuda presiunilor făcute prin declarații publice atât de premierul Victor Ponta, de președintele Traian Băsescu, cât și de propaganda pesedistă, justiția își urmează cursul firesc.

 

Senatorul sucevean a mai arătat că ACL și prezidențiabilul Alianței Creștin-Liberale nu au făcut niciodată presiuni asupra instanțelor de judecată, n-au comentat termenele date în acest dosar, convinși fiind că în actul de justiție nu trebuie să interfereze factorul politic.

El a subliniat că  așa cum am declarat în repetate rânduri, doreşte o soluționare rapidă a acestui dosar.

 

„În lipsa unor proiecte solide pentru România, contracandidații lui Klaus Iohannis la Președinție au parazitat întreaga campanie electorală cu tema falsă a incompatibilității candidatului ACL”, susţine Flutur.

 Iohannis ACL Flutur Balan Preda Negura Turcanu Ungureanu Varga (7)

Liderii ACL sunt convinși că Înalta Curte de Casație și Justiție va păstra soluția Curții de Apel Alba în acest dosar.

„Întrucât, în mod fals, se comunică în spațiul public că pe data de 18 noiembrie se va da verdictul final în dosarul lui Klaus Iohannis, menționez că la această dată se ia în considerare doar stabilirea unui prim termen pentru judecarea pe fond a dosarului.

Candidatura lui Klaus Iohannis este una certă și îi așteptăm pe toți românii la vot pe 2 și 16 noiembrie pentru a schimba soarta țării și pentru a vedea ce înseamnă România lucrului bine făcut”, a conchis Gheorghe Flutur.

loading...