Lungu: „Stiu sa merg si singur la sectia de votare la care am mers pana acum la vot cu echipa domnilor Balan si Flutur”


Intră acum și în grupul de

 

ion lungu 2

Conferinta de presa

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:

Sunt independent, intr-o colaborare cu PSD. Asa sunt azi, intr-o colaborare cu PSD.

M-a albit problema cu Termica. Am pregatit pentru maine un proiect de HCL prin care se prelungeste contractul de distribuire a agentului termic cu Termica. In conditiile astea, licitatia pentru un nou distribuitor de apa calda si caldura se va relua in 2015.

Ne crucim ce vedem pe la asociatiile de proprietari. Sunt delapidari de miliarde de lei. E foarte important sa eliminam in viitor veriga asta intermediara de asociatie si sa existe contract direct cu proprietarii pentru caldura si apa calda. Sunt si prresedinti care si-ai luat rolul in serios. Eu sunt pentru disparitia asociatiilor. La o simpla strigare, am vazut 3,7 miliarde lei vechi delapidare care se judeca in instanta.

Vom intra sedinta de maine cu actualizarea indicatorilor la cinematograful MODERN din oras. Vrem sa facem dotari si mobilier pentru un cinema 3D.

E necesar sa terminam cinematograful. Avem promisiuni si din partea companiei de investitii sa fie preluate o parte din lucrari.

Intram maine in CL cu un studiu pentru un stadion de 15.000 de locuri cu fonduri altele decat din credite. Nu e secreta, dar nu o lansam azi pe piata. Pista de atletism cu 8 culoare, parcari cu 4500 mp, trotuare si durata de realizare 36 de luni. Valoarea e de 18 milioane de euro fara TVA. Avem sanse sa facem si trebuie sa facem unul nou. Azi nu ne putem permite investitii in stadionul vechi. Cu cel vechi inca nu am decis ce vom face. Sa ajungem atunci.

In calitate de primar independent sprijin candidatura lui Victor Ponta la presedintia Romaniei, datorita faptului ca a ajutat orasul cel mai mult. El este garantia ca orasul va merge mai departe. Veniti la vot pe 2 noiembrie si votati Victor Ponta.

Stiu sa merg si singur la sectia de votare la care am mers pana acum la vot cu echipa domnilor Balan si Flutur.”


Intră acum și în grupul de