Balan: „Toti sucevenii au aflat acum si au confirmarea ca Lungu este un oportunist notoriu”


Intră acum și în grupul de

ioan balan 3

Ioan Balan, vicepreședinte regional al PDL, presedinte al Organizatiei Municipale Suceava a PDL, deputat de Suceava:

„Ion Lungu lucreaza de foarte mult timp intr-un proiect cu PSD. A negat lucrul acesta tot timpul. Ba mai mult, a spus ca nu mai face politica, ci administratie.

Azi, avem dovada minciunii totale a lui. Toti sucevenii au aflat acum si au confirmarea ca Lungu este un oportunist notoriu.

Desi pare ca Ion Lungu, cocotat pe bannere alaturi de Catalin Nechifor i-ar aduce sustinere lui Ponta, lucrul acesta nu e adevarat. De fapt, asa cum il stim oportunist pe Lungu, vrea el sa beneficieze de imaginea lui Nechifor si Ponta.

Lungu e un primar pentru care Suceava si sucevenii nu reprezinta decat un mijloc prin care el sa-si creeze beneficii personale. Echipa alaturi de care pana mai ieri lucra si prezenta proiecte sucevenilor, astazi nu mai e buna. Amintiti-va de sustinerea pe care o afisa fata de echipa dreptei si candidatul dreptei, arogandu-si mereu radacini liberale in familie, radacini pe care azi le impleteste foarte bine cu stanga socialista.

Nu ar trebui sa fie mirati sucevenii cand inainte de turul 2, cand Johannis se va prefigura ca viitorul presedinte al Romaniei, Ion Lungu colaborator al PSD si al nu mai stim cui, ar putea deveni un vajnic sustinator al acestuia si va da jos banerele cu Nechifor si Ponta pentru ca nu au autorizatie.

Ion Lungu este un primar colaborator al PSD, lipsit de viziune, cinic la adresa sucevenilor si fara capacitate de a dezvolta Suceava.”


Intră acum și în grupul de