PDL Suceava: Ion Lungu s-a cocotat pe bannere alaturi de Nechifor si Ponta ca sa isi faca imagine

 

Preşedintele organizaţiei municipale PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, miercuri, că nu este surprins că Ion Lungu se declarată colaborator al PSD şi că acum îl susţine pe Victor Ponta la Preşedinţia României mai ales că este cunoscut ca un „oportunist notoriu”.

 

Bălan a declarat că Ion Lungu lucrează de mult timp într-un proiect cu PSD.

„A negat lucrul acesta tot timpul. Ba mai mult a spus că nu mai face politică, ci administraţie. Azi avem dovada minciunii totale a lui. Toţi sucevenii au aflat acum şi au confirmarea că Lungu este un oportunist notoriu”, a spus Ioan Bălan.

El a mai arătat că prin alipirea imaginii sale de PSD, Ion Lungu vrea de fapt să preia din imaginea liderilor PSD.

„Deşi pare că Ion Lungu, cocoţat pe bannere alături de Nechifor i-ar aduce susţinere lui Ponta lucrul nu e adevărat. De fapt, aşa cum îl ştim oportunist pe Lungu, el vrea  să beneficieze de imaginea lui Nechifor şi Ponta”, a spus Bălan.

 

Liderul PDL Suceava susţine că Ion Lungu este un primar pentru care Suceava şi sucevenii nu reprezintă decât un mijloc prin care el să-şi creeze beneficii în interes personal.

 ion lungu in zamca 1

„Echipa alături de care, până mai ieri, lucra şi prezenţa proiecte sucevenilor, astăzi nu mai este bună. Amintiţi-vă de susţinerea pe care o afişa faţă de echipa dreptei şi candidatul dreptei, arogându-şi mereu rădăcini liberale în familie, rădăcini pe care azi le împleteşte foarte bine cu stânga socialistă, aşa cum bine a învăţat de la cel despre care spunea că e cel mai bun prim ministru, Călin Popescu Tăriceanu. Nici atunci nu a avut nici un regret şi i-a întors spatele lui Tăriceanu când a descoperit că Traian Băsescu şi Gheorghe Flutur sunt cei mai buni”, a spus Ioan Bălan.

Preşedintele PDL Suceava crede că Ion Lungu nu va mira pe nimeni dacă înaintea celui de-al doilea tur de scrutin, când se prefigurează că Iohannis va fi viitorul preşedinte al României, se va răsuci şi îl va sprijini pe acesta.

nechifor sinescu valcov lungu (1)

„Nu ar trebui să fie miraţi sucevenii când înainte de turul al doilea, când Iohannis se va prefigura că viitorul preşedinte al României, Ion Lungu, colaborator al PSD şi al nu mai ştim cui, ar putea deveni un vajnic susţinător al acestuia şi va da jos banerele cu Nechifor şi Ponta pentru că nu au autorizaţie”, a explicat Ioan Bălan.

El nu are nici un regret că Ion Lungu a părăsit PDL, partid în care a intrat în 2008, după ce a părăsit PNL.

 

„Ion Lungu este un primar colaborator al PSD, lipsit de viziune, cinic la dresa sucevenilor şi fără capacitate de a dezvoltă Suceava”, a conchis Ioan Bălan.

loading...