Bălan: “Fac un apel la conștiința dumneavoastră îndemnându-vă să votați candidatul dreptei, Klaus Iohannis, garanția lucrului bine făcut”

Preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, a făcut joi un apel la conştiinţa sucevenilor îndemnându-i să voteze la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie cu cadidatul Alianţei Creştin Liberale Klaus Iohannis “pentru o Românie modernă și prosperă, pentru dezvoltarea județului și păstrarea identității Bucovinei!”.

ioan balan la birou

Ioan Bălan a declarat că această opţiune este singura care garantează prosperitatea şi parcursul democratic al României. “Duminică, 2 noiembrie, are loc primul tur al votului românilor pentru viitorul Președinte al României. 2 noiembrie este o zi importantă pentru fiecare român cu drept de vot. 2 noiembrie este ziua când ne putem manifesta ca cetățeni responsabili ai acestei țări, având dreptul, dar și obligația de a ne exprima opțiunea prin votul nostru.

Reprezentanții dreptei din județul Suceava, reuniți în Alianța Creștin Liberală (ACL), fac un apel la conștiința dumneavoastră îndemnându-vă să votați candidatul dreptei, Klaus Iohannis, garanția lucrului bine făcut și al parcursului democratic al României. Votați Klaus Iohannis pentru o Românie modernă și prosperă, pentru dezvoltarea județului și păstrarea identității Bucovinei!”, a fost mesajul ACL Suceava, transmis de deputatul democrat-liberal Ioan Bălan.

loading...