Ardeleanu: Nu comentez reactii necontrolate ale lui Ion Lungu. Primarul trebuie sa aiba caracter sa aiba cultura si sa fie educat


Intră acum și în grupul de

Un important lider al PDL a refuzat să comenteze faptul că primarul Sucevei, Ion Lungu, fost lider marcant al PDL, a decis să îl susţină la alegerile prezidenţiale pe candidatul PSD, Victor Ponta.

Deputatul sucevean al PDL, Sanda Maria Ardeleanu, a declarat joi seara în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că nu poate comenta faptul că Ion Lungu a anunţat că intră într-o relaţie de colaborare cu PSD şi că îl susţine pe Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

„Nu comentez reacţii necontrolate ale domnului primar”, a spus liderul PDL Suceava care s-a întrebat care este punctul de vedere al PSD în privinţa lui Lungu.

Ea a arătat că aşteptările românilor pentru primari sunt altele.

„Aşteptările românilor în materie de oameni politici, de primari sunt: caracter, cultură, educaţie”, a explicat deputatul Ardeleanu.

Iohannis ACL Flutur Balan Preda Negura Turcanu Ungureanu Varga (81)

Ea consideră că acestea sunt principalele calităţi care trebuie să le aibă un primar.

„Trebuie să fie un om cu caracter, cu cultură, educat, cu viziune care să ştie ce să facă în localitatea pe care vrea să o conducă, pe care are cinstea să o conducă”, a mai adăugat parlamentarul sucevean.

Ea a dat drept exemplu un primar care întruneşte aceste calităţi, Klaus Iohannis, care a reuşit să facă din Sibiu cel mai apreciat oraş al României, oraş european al culturii, un oraş care atrage numeroşi turişti, un oraş fără şomaj.

Sanda Maria Ardeleanu a îndemnat sucevenii să vină la vot şi să voteze cu Iohannis dacă îşi doresc să trăiască într-o ţară care să se dezvolte şi să trăiască toţi mai bine.

 


Intră acum și în grupul de