Balan: Avem dovada scrisa ca PSD pregateste o frauda de proportii a alegerilor prezidentiale. Cer ministrului de Interne sa ia masuri urgente

ioan balan nervos

Ioan Balan, vicepreședinte regional al PDL, presedinte al Organizatiei Municipale Suceava a PDL, deputat de Suceava:

Am avut informatii pe parcursul ultimelor zile ca PSD pregateste o frauda de proportii, dar nu mi-am imaginat ca vom avea si dovada scrisa. Membrii PSD de la cateva sute de sectii de votare sunt trecuti in listele birourilor electorale ca fiind membri la alte doua, trei si chiar patru partide.

Avem procesele verbale de investire a birourile sectiilor de votare, unde membrul propus de PSD apare cu nume, date de identificare si numar de telefon in acelasi timp si reprezentant la doua, trei sau patru partide. Situatia aceasta ne formeaza convingerea ca este o actiune premeditata de fraudare a alegerilor.

Acesta este exemplul suprem asumat de PSD ca nu conteaza cine voteaza, ci cine numara voturile si s-au asigurat ca voturile vor fi numarate doar de PSD

Cer ministrului de Interne, care este direct raspunzator de buna organizare a alegerilor, sa ia masuri urgente si sa se intre in legalitate. Situatia constatata in judetul Suceava este extrem de grava si fara precedent.

Am verificat si sectiile de votare din municipiul Suceava si am descoperit cu stupoare ca in 53 din cele 63 de sectii lucrurile stau la fel. O persoana o regasim de patru ori, 14 persoane de trei ori si alte 38 de doua ori.

scan00221

loading...