Nechifor: Putem crea cu Victor Ponta preşedinte un proiect politic ca al USL în 2012


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizatiei județene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, a declarat duminică seara, la putin timp după anunțarea primelor date ale exit-poll-urilor că mai sunt două săptămâni de campanie electorală, existând timp suficient pentru ca românii să-şi facă opţiunea categorică dorinta sa personală fiind ca în al doilea tur să existe o diferenţă importantă între cei doi candidaţi nu cum a fost cea din 2009.

 

Cătălin Nechifor a spus după anunţarea rezultatelor exit-poll că faţă de alegerile europarlamentare scorul obţinut de candidatul PSD la alegerile prezidenţiale este mai mare în timp ce ACL a pierdut din electorat. „Matematic, pentru PSD este un spor de electorat în timp ce pentru ACL, format din PNL şi PDL, este o pierdere de electorat”, a spus liderul PSD Suceava, multumimd sucevenilro care au votat duminica.

nechifor santier inspectie (13)

 

„Nu mi-aş dori o competiţie care s-a închis ca în 2004 sau 2009 la scor foarte apropiat. Îmi doresc ca românii să aleagă decisiv, să facem o diferenţă importantă. Putem crea cu Victor Ponta preşedinte un proiect politic ca al USL în 2012”, a mai spus Nechifor.

 

În judeţul Suceava prezenţa la vot la primul tur de scrutin a fost de 48,68 la sută.

Din cei 580.588 de alegători au venit la urne 282.698 de persoane, din care 260.842 pe liste electorale permanente, alţi 20.407 pe liste suplimentare şi 1.449 utilizând urna mobilă.


Intră acum și în grupul de